3 tips til dig der vil starte egen virksomhed

3 tips til dig der vil starte egen virksomhed

7. marts 2021 Slået fra Af admin

Drømmer du om at komme i gang med at drive din egen virksomhed, og vil du bare gerne være din egen boss, behøver det ikke at være noget, der bliver ved drømmen.

Det handler bare om at tage springet og kaste dig ud i det. Gør det evt. ved siden af et job, så du kan blive ved med at have en indkomst, inden du begynder at tjene penge på dit nye projekt. Herunder får du yderligere tips til, hvad du kan gøre for at komme i gang med dit eget firma.

Få hjælp fra lokale ressourcer

Når du skal i gang med din første virksomhed, kan det være en god idé at trække på alle de mulige ressourcer, du overhovedet kan. Det kan eksempelvis være fra dit lokale erhvervscenter, hvor du kan få hjælp og sparring, når du har behov for det.

Det kan være, at du kan få lov til at snakke lidt med en revisor, en ekspert i markedsføring eller hvem der nu ellers kan hjælpe dig med at komme i gang med de første spæde skridt.

Test om der er et marked

Så er det også meget vigtigt, at du får testet, om der er et marked for din idé, inden du kaster dig ud i det og satser det hele. Der er alt for mange, der ender med at bruge alt for mange penge på en idé, inden de overhovedet har testet, om der er nogle, der vil købe deres service eller produkt.

Så inden du går i gang med at bestille Tesla ladestationer til virksomhedens biler, og inden du opsiger dit nuværende job, bør du teste markedet af for at finde ud af, om der er et marked for din ide.

Find andre at starte op sammen med

Så er det også en rigtig god idé at finde andre at starte op sammen med. Du kan ikke selv være god til det hele, og derfor bør du slå dig sammen med andre, som kan hjælpe dig og firmaet på de områder, du ikke selv kan finde ud af.

Det er klart nemmere at skabe en stor succes, hvis du har et godt team omkring dig. Find ud af hvad dine styrker er, så du kan finde andre, der kan hjælpe med det, der er dine svagheder. Du bør kun bruge din tid på de områder, hvor dine styrker ligger.