5 gode råd til at forlænge levetiden på din Iphone

5 gode råd til at forlænge levetiden på din Iphone

7. november 2022 Slået fra Af redaktionen_dk

Din iPhone er ikke bare en telefon – det er en højteknologisk maskine, der yder maksimalt hver dag. En iPhone er en computer først, dernæst en telefon. Den er din PA og din bedste ven, og én, du ikke ønsker at være uden.

Dertil kommer, at køb af en iPhone ikke er nogen lille udskrivning – det er et dyrt indkøb, og den skal gerne leve længe. 

Herunder vil vi give 5 gode råd til at forlænge levetiden på dine iPhone – heriblandt at købe et Iphone 14 pro cover.

Softwareopdatering – giv din iPhone de bedste forudsætninger

Når Apple løbende opgraderer deres styresystemer, så er det vigtigt, at du følger med. Apples software optimeres hele tiden, og det samme gør dine app’s. Det er vigtigt for din iPhones ydeevne, at den bliver giver den seneste opdatering, så den har de bedste forudsætninger for at arbejde optimalt. 

iCloud – brug skyen og spar på telefonens kræfter

En iPhones hastighed stiger og falder med den belastning, den udsættes for. Gør det til en vane at bruge skyen til at opbevare filer, billeder og tilsvarende – så giver du din iPhone de bedste betingelser for at holde en høj hastighed og en god ydeevne i mange år frem. 

Klæd din iPhone godt på – beskyt hardwaren 

Det kan ske, at du taber din iPhone, og selvom de kan holde til mere i dag, end de første modeller kunne, så kan det ikke udelukkes, at telefonen tager skade, når den slår sig. Spar dig selv for unødvendige reparationsudgifter – invester i en iPhone 12, 13 eller Iphone 14 pro cover og et panserglas. 

Genstart ugentligt – din telefon vil takke dig

En iPhone fungerer langt hen ad vejen som en lille computer, og den har derfor nogle af de samme behov. 

Hvis du genstarter din iPhone én gang i ugen, så giver du den de bedste betingelser for en lang levetid. Gør det for eksempel til en vane at genstarte telefonen hver søndag aften – du vil mærke forskel i dens arbejdshastighed. 

Hold øje med batteriet – udskift efter behov

Batteriet i din iPhone er sjældent lige så holdbart som telefonen selv. Der har desværre været en tendens til, at vi har smidt telefonen ud, når batteriet ikke har kunnet mere, hvilket er et spild og hårdt ved miljøet. 

De nye iPhones kan måle batteriets funktionsdygtighed, og du kan derved holde øje med, om det er ved at være slidt. Når batteriet er slidt, så behøver du ikke at skifte din telefon, du kan blot udskifte batteriet, og dermed give din iPhone nyt liv.