Derfor er det vigtigt, at din webshop er moderne

Derfor er det vigtigt, at din webshop er moderne

11. juli 2022 Slået fra Af redaktionen_dk

For mange erhvervsdrivende er en webshop en glimrende måde at tjene penge på ved siden af den fysiske butik – eller blot ved kun at være til stede online. Men nøjagtigt som butikken, er det vigtigt, at webshoppen får en løbende make-over, så den afspejler tidens tendenser. Hvorfor? Fordi dine kunder er kritiske – især når det drejer sig om at shoppe online!

Design og troværdighed er essentielt

Desværre har svindlere og fupmagere formået at snyde mange mennesker online, hvilket har gjort, at forbrugerne er kritiske. Medmindre man har et stort og veletableret brandnavn, kan det derfor være udfordrende at sælge til alle.

Netop fordi at forbrugerne tilgår mange hjemmesider med deres parader oppe – simpelthen fordi de ikke vil snydes. Dermed er det selvsagt vigtigt, at din webshop fremstår meget troværdig. Og det kræver dels at designet er imødekommende og at der er de rette trust-signaler, som det hedder. Dette er f.eks. mærker som e-mærket eller stempler som fortæller, at der anvendes kryptering for sikre transaktioner. Desuden er mange forbrugere i dag meget bevidste omkring deres værdier, hvilket gør det oplagt at overveje, om man f.eks. ønsker at skilte med, at man er ”CO-2 Neutral” eller andet.

Designmæssigt er det ligeledes vigtigt at signalere, at man er en professionel webshop, som holder alle løfter. Derfor nytter det ikke noget, hvis man har en hjemmeside, som falder uden for branchens normer eller ser gammeldags ud. En ny webshop kan derfor være løsningen for mange, hvis de ikke kan nøjes med et mindre re-design.

Re-designet er naturligvis ofte billigere, men nogle gange kan det også give mening at netop få lavet en helt ny webshop, hvis man f.eks. ønsker at flytte til et nyt system eller simpelthen har brug for funktioner, som det nuværende CMS ikke tilbyder.

Designet er desuden nødt til at være opdateret, da det spiller en stor rolle for konverteringen. En konvertering er en opnåelse af et mål, der er sat. For webshops er dette typisk et salg, men det kan også defineres som f.eks. at nogen tilmelder sig webshoppens nyhedsbrev.

Uanset hvad er det vigtigt, at designet fører brugeren mod det satte mål. Netop i det øjemed er det tit nødvendigt med et moderne og målrettet design, så man får omsat de besøgende til kunder.  

Du kan bestille en ny webshop på denne adresse https://stepupmedia.dk/webshop/.