Få hjælp fra en virtuel assistent

Få hjælp fra en virtuel assistent

18. september 2022 Slået fra Af admin

En virtuel assistent er en person, der udfører mange forskellige opgaver for sin arbejdsgiver. De fleste virtuelle assistenter er meget dygtige til mange forskellige ting, og de kan hjælpe med at få styr på hverdagen, marketingsopgaver osv.

Her der fx nogle opgaver du kan outsource:

– Planlægge og organisere din dag

– Sende e-mails og besvare telefonopkald

– Udføre research på internettet

– Fakturering og bogføring

– Opdatere dine sociale medier

– Skrive indhold til din hjemmeside

– Marketingsopgaver

– Og meget mere!

og måske mange flere tekniske ting, alt efter hvilken person du søger.

Hvem har brug for en virtuel assisten?

En virtuel assistent kan være en stor hjælp for mange forskellige mennesker. Hvis du føler, at du har for mange opgaver, og at du ikke kan få styr på det hele, så kan en virtuel assistent være en stor hjælp. De kan også være en stor hjælp, hvis du ikke er så teknisk anlagt, og hvis du ikke har tid til at lære alle de tekniske ting. Det kn fx være til marketingsopgaver, eksempelvis Facebook annoncering, nyhedsbreve opsætning osv.

En virtuel assistent kan også være en stor hjælp for virksomheder, der ikke har råd til at ansætte en fuldtidsassistent. En virtuel assistent kan hjælpe med mange forskellige opgaver, og de kan tilpasse sig dine behov.

Hvordan arbejder de fleste virtuelle eller online assistenter?

De fleste virtuelle eller online assistenter er freelancere, hvilket betyder, at de ikke er ansat af en virksomhed, men arbejder for sig selv. De bestemmer derfor også deres egen timepris. Så et godt råd er at finde ud af helt konkrete opgaver din onlne assistent skal løse for dig, og derefter kan du vurdere hvor meget du er villig til at betale.

Hvis de opgaver du havde tænkt dig at outsource, er opgaver som du ikke selv kunne løse skal du ikke gå på kompromis med prisen og bare vælge den billigste, det skal gerne være en der har styr på sit arbejde.

 

Held og lykke med at finde den rette