Få styr på din skilmisse

Få styr på din skilmisse

7. juni 2022 Slået fra Af admin

En skilsmisse kan være både hård og svær at overskue. Mange mister overblikket og overskuddet når de står direkte i skilsmissen. Derfor kan det være en god ide at få ekstern hjælp til at få styr på de formelle ting omkring skilsmissen. Det gælder specielt hvis I har en ejerbolig sammen.

Hvad er et skilsmisseskøde

Når der skal ændres i ejerforholdet for en bolig, skal der også ændres i skødet. Det gælder også efter en skilsmisse, hvor der er tale om fælles ejerskab i en fælles bolig. I den forbindelse skal der laves et skilsmisseskøde, der beskriver overdragelsen af boligen til en ene af parterne. Prisen hos Nembolighandel er kr. 2299,-. Det kan du læse alt om på https://nembolighandel.nu/produkt/skilsmisseskoede/.

Få gjort det nemt

Der er mange ting at tænke på i forbindelse med en skilsmisse. Og ofte er økonomi ikke det man vil bruge for meget tid på. Derfor er det rart at få gjort det nemt og overskueligt, at få udarbejdet et skilsmisseskøde. En ide er derfor at få det gjort via Nembolighandels kompetente boligadvokater. På den måde er du sikret en tryg over overskuelig proces for begge parter.

Hvad omfatter det?

At få udarbejdet et skilsmisseskøde hos Nembolighandel omfatter blandt andet at få udført selve udarbejdelsen af skødet, at få tinglyst skødet og det omfatter dialogen med banken. Alle ting der er super rare at slippe for.

Også rådgivning

Benytter du Nembolighandel står virksomhedens advokater også til rådighed i form af rådgivning og diverse vejledning. De sørger ganske enkelt for at hele processen foregår helt gnidningsløst, og dermed til gavn for begge parter i skilsmissen.

Det skal benyttes

For at eksempelvis Nembolighandel kan udarbejde jeres skilsmisseskøde skal de havde en række informationer fra jer. De skal først og fremmest bruge en kopi af jeres separations- eller skilsmissebevilling. De skal have information om overtagelsesdato, om ejendommens adresse naturligvis og så selvfølgelig oplysninger om købesummen og gældsovertagelsen.

Få uforpligtende snak

Det er blot at kontakte Nembolighandel og få en uforpligtende snak inden du beslutter dig for at få dem til at udarbejde et skilsmisseskøde. Det er let og behageligt og du kan i ro og mag træffe din beslutning om evt. at benytte Nembolighandel.

Det skal skødet indeholde

For at skilsmisseskødet er legitimt skal det indeholde en række basale ting ud over vilkårene for overdragelsen. Skødet skal indeholde begge parters fulde navne, CPR-numre og mailadresser. Selvfølgelig ejendommens adresse, overdragelsesdato og selvfølgelig selve skilsmissebevillingen og alt om økonomien bag.

Godkendelse af gæld

For at en evt. gæld i en ejendom kan overtages kræves det godkendelse af dette hos det pågældende finansieringsinstitut. Efter den skriftlige bevilling fra långiveren, kan den ene part overtage hæftelse af gælden i ejendommen.

Tinglysning skal der til

For at skilsmisseskødet er juridisk gældende skal det tinglyses på ejendommen. Det sørger Nembolighandel for. I den forbindelse skal der betales en afgift til staten. Først derefter kan tingene i skødet træde i kraft.