Find en hobby du kan leve af – bliv DJ og kom ud at spille

Find en hobby du kan leve af – bliv DJ og kom ud at spille

2. februar 2021 Slået fra Af admin

Som du sikkert allerede har oplevet, findes der nærmest ikke noget mere kedeligt end at være på arbejde. De fleste af os har jobs som, mere eller mindre hen ad vejen, er begyndt at føles som en pligt. Vi har taget halvlange uddannelser, i noget vi troede vi gerne ville, da vi sad på skolebænken.

Tænk, hvis du kunne beskæftige dig med noget som fik adrenalinen op at pumpe på både dig og dine kunder. Og tænk, hvis du kunne finde en hobby, som du på et tidspunkt kan leve af. Det er nok noget som rigtigt mange går og drømmer om. Især lige nu, hvor det meste af tiden skal foregå derhjemme.

Tænk, hvis du kunne blive en af Danmarks mest populære DJs!

Sådan får du taget hul på din DJ-karriere

Det kan, ganske vidst, ligne noget af en udfordring at komme i gang med at vende plader. Men i dag, er det faktisk slet ikke særlig svært at komme i gang. Det eneste du behøver, er en laptop (den har du sikkert allerede) og noget DJ udstyr. Om du vælger en DJ pult eller en DJ controller er op til dig.

Det vigtigste er nemlig, at du kommer i gang. Gerne så hurtigt som muligt. Det kræver faktisk en del timer bag pulten at tilegne sig de kvaliteter som de professionelle DJs har. Heldigvis findes der både store og små setups, så du kan nemt få sat noget op i dit soveværelse eller i din stue.

Når du først har udstyret på plads, skal du sætte dig ned og lytte en masse musik. I den stil som du synes er fed selvfølgelig. Der er ikke noget værre end en DJ, der overhovedet ikke brænder for den musik han eller hun står og spiller. Det er noget dit publikum lynhurtigt lugter lunten på.

Hvorfor er det vigtigt at du kender din musik?

De dygtigste DJs har én ting til fælles. De kender deres musik. De ved hvad de skal spille, og hvornår de skal spille det. De har en følelse for deres publikum, og ved hvad de gerne vil have.

Hvis du ikke på forhånd kender din musik, og hvilke numre der passer bedre sammen end andre, kan det hurtigt blive en svær opgave for dig at få dit dansegulv til at bevæge sig. Derfor skal du bruge mange timer sammen med din musik, og sammen med din mixerpult.

Når du har styr på musikken, og det tekniske aspekt ved at mixe numre, er du godt på vej. Du får et held og lykke med på vejen herfra, og så er det bare om at komme i gang.