Fyld din have op med lækre bær

Fyld din have op med lækre bær

28. april 2021 Slået fra Af admin

Har du et hus med en have? Og er du helt vild med bær, men synes, at det godt kan blive lige rigeligt dyrt nogle gange at købe bær i supermarkedet?

Så bør du læse med herunder. For du kan nemlig helt selv plante buske, hvor der gror lækre bær på.

Find gode tilbud på brombærbuske

En af de lækre slags bær, som man kan finde i Danmark, er brombær. Men det er også et bær, som man nogle gange glemmer lidt, selvom de er rigtig lækre. Og det er de, uanset om man plukker nogle bær indimellem i haven, om man tager mælk på dem, eller om de bruges til desserter. De er i den grad multifunktionelle.

Derfor bør du undersøge tilbud på brombærbusk her. Du vil nok blive overrasket over alle de gode tilbud, som du kan finde.

Hindbærbuske til gode priser

En af de slags bær, som danskere ofte spiser, er hindbær. Og det er med god grund. De er nemlig også superlækre, og de kan ligeledes bruges i mange sammenhænge. Så find tilbud på hindbærbuske her. Her finder du også forskellige slags til rigtig gode priser.

Overvejelser at gøre sig

Det gælder for både hindbærbuske og brombærbuske, at der er noget forskel på, hvornår bærrene modnes og bør plukkes. Men ofte er det omkring sensommeren, og indtil der kommer frost.

Det kan være en god ide at undersøge modningstiden for de forskellige, før du udvælger en slags. For det kan jo være, at det er vigtigt for dig, at du på et bestemt tidspunkt af året kan få disse lækre bær. Og det er i hvert fald vigtigt, at de er modne, når du spiser dem. Ellers får du ikke meget ud af dem.

Der kan også være forskel på udseendet af de forskellige slags brombær og hindbær. Så det er endnu en overvejelse at gøre sig. Og der er mange flere specifikationer, hvor der er forskelle på de forskellige slags. For eksempel på størrelsen, hvor længe de kan holde sig, hvor velegnede de er til frost osv. Så tænk dig godt om, før du vælger sorter.