Gør din have hyggeligere – byg et drivhus

Gør din have hyggeligere – byg et drivhus

1. april 2021 Slået fra Af admin

Haver kan have utrolige mængder af potentiale, men det er sjældent at man føler at man får det udnyttet optimalt. Haven er ofte hjemsted for mange hyggelige stunder, men vi kan alle komme til at glemme den en gang imellem. Dette sker særligt om vinteren. Med et drivhus kan du nyde din hyggelige have langt længere ind i vintermånederne. Luften i drivhuset bliver varm og lækker, så det er rart at opholde sig der, også selv om det er koldt udenfor drivhuset. Drivhuset kan bruges til mange andre ting også, læs med her for at lære, hvordan du kan bygge det perfekte drivhus og bruge det til at hygge dig med en god bog, en kop kaffe eller noget helt tredje.

Få grønnere fingre

Det vilde ved et drivhus, er at der er så rig mulighed for at plante frugt og grønt. Du kan dyrke diverse planter i meget længere perioder og dermed få meget mere udbytte af dem. Hvilke planter du kan plante, er også langt mindre sæsonbaseret, du kan altså sagtens plante tomater om vinteren. Du kan også plante planter, der under normale omstændigheder slet ikke ville kunne dyrke i Danmark. Med den rette omsorg, vil du kunne meloner i vores dejlige, men ofte kolde land. Puttes disse meloner tilmed ned i en kapillærkasse, vil de kunne gro under endnu bedre omstændigheder. Melon i kapillærkasser skal også vandes sjældnere. Du får altså nemmere et flottere resultat. Du vil med drivhuset kunne nusse om din have hele året, og med det få et stort udbytte i form af diverse frugt og grønt.

Hyggen i drivhuset

Udover de haveeventyr du kan begive dig ud på ved at dyrke frugt og grønt i drivhuset, kan du få mange hyggelige stunder i dit drivhus. Der er ikke så mange tidspunkter på året hvor du ikke vil kunne have det dejligt derude. Om vinteren vil det være varmt og fugtigt, på en næsten tropisk måde, og om sommeren vil du kunne åbne vinduerne og opsøge en svalende brise, udover den rare varme luft. Investerer du i et stort drivhus, vil du også have mulighed for at have et lille bord, og nogle stole. Sådan kan du invitere gæster på kaffe i drivhuset.