Hvordan fejrer man jul i Portugal

Hvordan fejrer man jul i Portugal

28. oktober 2022 Slået fra Af redaktionen_dk

Julen i Portugal er en tid med familie, mad og sjov. Portugisiske familier fejrer typisk juleaften med en stor middag, efterfulgt af midnatsmesse og derefter åbning af gaver. På juledag tilbringer familierne normalt tid sammen derhjemme og nyder et traditionelt måltid med stegt kød og grøntsager. Populære aktiviteter i forbindelse med julen omfatter koncertbesøg og festlige gåture gennem byens gader.

 

Hvis du skal holde jul i Portugal, er der nogle få traditioner, som du kan deltage i for at gøre julen endnu mere speciel. En tradition er at deltage i midnatsmessen juleaften. De fleste portugisiske kirker tilbyder gudstjenester på både portugisisk og engelsk, så du kan nemt følge med, selv hvis du ikke taler sproget. En anden tradition er at nyde et traditionelt portugisisk måltid på Julemiddag. Nogle af de mest populære retter, der serveres i denne periode, omfatter stegt kød og grøntsager. Endelig nyder mange portugisere at gå festlige ture gennem byens gader på juledag. Det er en god måde at se de dekorerede huse og forretninger på og komme i julestemning.

 

Så hvis du er på udkig efter en julefrokost, der er lidt anderledes end det, du er vant til, så overvej at holde jul i Portugal. Du vil være sikker på at skabe nogle kære minder med dine kære, som vil vare hele livet. Glædelig jul!