Min bedste fødselsdag

Min bedste fødselsdag

28. februar 2023 Slået fra Af redaktionen_dk

Hele mit liv har jeg aldrig været specielt god til at holde fødselsdage, siden jeg var helt lille, har fødselsdage været mere nedtur end optur for mig.

Det hele startede da jeg gik i 5 klasse og glædede mig til at komme i skole med slik og sager, dengang var det det bedste.

For alle i klassen blev altid rigtig glade for det man kom med og var rigtig positive over for en, men det gik mindre godt den her gang.

Da jeg kom i skole næste dag og kom ind i klassen med min netto pose fyldt med slik var alle rigtig glade.

Da jeg begyndte at dele ud og alle havde fået og vi sad ned og nød slikket, var der en fra klassen som råbte at det ikke smagte godt.

Alle de andre elever begyndte hurtigt at råbe med ham og jeg blev virkelig såret af det, det der skulle være en god dag, blev til en dårlig.

Siden har jeg aldrig været glad for at holde fødselsdage selv til dagen hvor jeg skulle til at fylde 60 år.

Men da jeg sad i stuen med familien og min datter sagde, far hvad skal vi på din fødselsdag, svarede jeg ikke rigtig noget.

Hun sagde til mig at alle fortjener en god fødselsdag og at min 60-års fødselsdag var den perfekte mulighed for at vende tingene fra det negative til det positive.

Jeg besluttede mig for at holde fødselsdagen alligevel og fik lejet et telt hos Festgear.dk og stole og borde hos shop.festgear.dk. hvilket blev den bedste beslutning jeg havde taget i lang tid.

Min datter fik mig til at indse at en mislykket fødselsdag ikke skulle afgøre hvordan resten af ens fødselsdage blev. hun fik mig overtalt og det er jeg glad for.