Min smadret skærm, jeg fik skiftet

Min smadret skærm, jeg fik skiftet

8. september 2022 Slået fra Af redaktionen_dk

Det var en søndag aften. Jeg skulle ud at spille noget bold med mine venner. Klokken var omkring 14. Vi aftalte at mødes klokken 15 på fodboldbanen. Jeg tog så derned. Alle mine venner var der allerede. Vi var omkring 10 personer. Vi begyndte hurtigt at spille. Vi spillede flere kampe. Det var ret hyggeligt. Jeg fik løbet meget. Vi spillede cirka i 2 timer. Så begyndte vi at blive trætte. Vi aftalte at stoppe for nu. Men det var virkelig hyggeligt. Vi snakkede om at tage ud og spille igen i morgen. Det var de fleste også friske på. Jeg begyndte så at tage hjem af. Jeg var virkelig træt efter at have spillet i så lang tid. Jeg spiste noget mad, og begyndte at lægge mig på min seng. Jeg var så træt, at jeg bare begyndte at sove. Jeg sov hele dagen. Så træt var jeg. Næste dag tog jeg så ud på fodboldbanen igen for at spille med mine venner. Vi spillede også i ret lang tid denne her gang. Det gjorde vi nærmest altid. Vi elskede at spille fodbold. Men det skete desværre et meget uheldigt uheld. Imens jeg løbede virkelig hurtigt med bolden, røg min telefon ud af min lomme. Den ramte direkte ned i jorden. Jeg blev så bange. Jeg håbede bare at skærmen var okay. Da jeg tog min iPhone op, kunne jeg se at skærmen var smadret. Det var det værste der kunne ske. Det ødelagde virkelig min dag. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle stille op. Min ven kom heldigvis med et perfekt forslag. Han nævnte en butik ved navn fixphone, hvor jeg kunne få skiftet min skærm. Han nævnte at han selv har fået sin skærm skiftet der før, og han sagde at de skulle være virkelig hurtige. Jeg valgte så at gøre det samme, og han havde ret de var virkelig hurtige. Jeg blev så glad igen.