Rockit: Mærket der får din baby til at sove bedre

Rockit: Mærket der får din baby til at sove bedre

13. august 2023 Slået fra Af

Når det drejer sig om kvalitetsprodukter til at få babyer til at sove, står Rockit øverst på listen. Dette mærke har vundet forældres hjerte over hele verden. Læs mere hvis du også godt kunne bruge en hjælpende hånd til at få din baby til at sove bedre. Her vil vi nemlig gennemgå Rockits tre populære produkter.

 

Rockits baggrund

Rockit blev stiftet af forældre med en vision om at skabe produkter, der ville gøre livet nemmere for andre forældre, der har udfordringer med at få deres baby til at sove eller til at sove længere til i barnevognen. De forstod de udfordringer, nye mødre og fædre står over for, og satte sig for at designe løsninger, der var både innovative og praktiske.

 

Rockit Barnevognsvugger – The Baby Rocker

At kunne tage en tur uden konstant at skulle vugge barnevognen er noget, alle forældre drømmer om. Rockit barnevognsvugger gør denne drøm til virkelighed. Ud over den konstante vuggebevægelse er denne vugger også designet til at være støjsvag og nem at montere, og den passer endda til alle barnevogne, klapvogne, kombivogne mv. Batteriets levetid er også imponerende, hvilket sikrer, at forældrene ikke konstant skal bekymre sig om at oplade det.

 

Rockit Wooshh – Beroligende sovelyde til baby

Mange babyer har brug for konstant lydstimulation for at kunne falde i søvn. Rockit Wooshh er ikke bare en simpel lydafspiller; den kombinerer flere lyde, hvilket betyder, at der vil være stor sandsynlighed for, at forældrene kan finde den perfekte kombination, der vil berolige deres barn. Lydene varierer fra hjerteslag til blide vuggesange, og alt imellem. Rockit har endda fået tilladelse fra selveste NASA til at bruge white noise lyde fra rummet optaget af NASA. Desuden er Wooshh bærbar og nem at betjene, hvilket gør den ideel for trætte forældre.

 

Rockit ZED sengevugger

Nogle gange er det alt, hvad der skal til for at berolige en urolig baby, en køretur i bilen. Med Rockit ZED sengevugger kan du tilføje disse vibrationer, som opstår under bilkørsel, til enhver overflade. Den er designet til at placeres på barnets madras og skaber beroligende vibrationer, der kan hjælpe din baby med at falde i søvn hurtigere.

 

Rockit har hjulpet mange babyer med at sove hurtigere og bedre 

Rockit forstår virkelig, hvad babyer og deres forældre har brug for. Med deres innovative produkter, såsom Rockit barnevognsvugger, Wooshh og ZED sengevugger, har de gjort livet lidt lettere for nye forældre. Der er ingen garantier for bedre søvn, men Rockits produkter har bevist sit værd og har været løsningen, som mange forældre verden over har søgt efter.