Vælg den rette platform til din webshop

Vælg den rette platform til din webshop

3. marts 2022 Slået fra Af admin

Har du planer om at komme i gang med at lave din helt egen webshop, skal du jo til at starte med finde ud af, hvilken platform du gerne vil bygge den på.

Der er jo mange forskellige muligheder at vælge imellem, men det er ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger, når det kommer til at vælge den platform, din webshop skal bygges på. Det har meget at skulle have sagt om din webshop, mulige udvidelser og så videre.

Skal du have nye gardiner derhjemme, så klik her og læs mere.

Både danske og udenlandske muligheder

Når det kommer til platforme og løsninger inden for webshops, er det godt at være klar over, at der er flere forskellige muligheder i både ind- og udland. Du kan godt finde flere systemer i Danmark, som du kan gøre brug af, men der er også mange stærke internationale spillere, som mange af de danske webshops også anvender.

Derfor kan det være en god ide at være åben og lære hele markedet at kende, inden du vælger at træffe en beslutning om, hvor du skal åbne din webshop.

Gratis eller betalt løsning?

Dernæst er det også vigtigt at være klar over, at der er flere forskellige mulige løsninger inden for både gratis og betalte platforme. Der er en lang række gratis platforme, du kan vælge at bruge, og der er mange platforme, som du skal betale penge for at komme i gang med.

Der er fordele og ulemper ved begge dele, men der er nok ikke nogen tvivl om, at hvis du vil bygge en seriøs og stor webshop, er der nok flest muligheder at finde på en af de betalte løsninger. Men hvis det bare er et hobbyprojekt, kan du nok godt finde en gratis platform, der er fin til dine behov.

Prøv det af før du beslutter dig

Er du kommet frem til, at du vil bruge en af de betalte løsninger, men har du svært ved at finde ud af, hvad det skal være for en løsning, kan du flere steder vælge at oprette en gratis prøvekonto i en periode, så du kan teste det hele af og finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og dit projekt.

På den måde kan du lære hver platform lidt bedre at kende, og du kan måske hurtig finde ud af, hvilken model der fungerer bedst for dig.