En guide til køb af den bedste dockingstation

En guide til køb af den bedste dockingstation

10. november 2021 Slået fra Af admin

Mange mennesker har en dockingstation ved deres skrivebord, når de arbejder på deres computer. Med en dockingstation kan du oplade din telefon, tilslutte en printer og bruge internettet trådløst, mens du sidder ved dit skrivebord. Der findes dog mange forskellige typer dockingstationer, så det kan være svært at finde ud af, hvilken der er bedst for dig! I dette blogindlæg vil jeg give dig nogle tips til, hvordan du finder den bedste dockstation til dine behov.

Ledninger og synkronisering ét sted

Dette er et fantastisk tilbehør til brug, i hjemmet eller på kontoret. Med en dockingstation, som nogle gange kaldes en desktop cradle, kan du oplade din telefon og tilslutte tilbehør som f.eks. højttalere og hovedtelefoner uden at have kabler på dit skrivebord. De fleste dockingstationer giver dig også mulighed for at synkronisere med computeren, så alle dine kontakter og kalenderbegivenheder er tilgængelige på din telefon.

På kontoret er en dockingstation fantastisk til brug med faxmaskiner og scannere, der kan tilsluttes direkte til computerens USB-port. I hjemmet er det fornuftigt at have en trådløs router, så du kan tilslutte enheder trådløst i alle rum i huset uden at have kabler, der løber rundt overalt.

Glem ikke opladning!

De fleste docks giver dig mulighed for at oplade din telefon, mens den er tilsluttet. Med en ny model kaldet Qi kan du oplade trådløst uden at have kabler overhovedet – du skal blot finde en kompatibel pad på internettet. Har du brug for flere informationer, så læs mere her. 

Hvilken docking station bør man vælge?

Generelt skal du vælge en dockingstation, der passer til telefonens orientering. Du kan bruge en vandret dockstation til en iPhone eller iPod touch og en lodret dockstation til andre telefoner. Sørg for at vælge en docking station, hvor der er plads til både din telefon, tablets, og hvad du end har. På den måde kan du nemt få det hele til at fungere.