Alt du behøver at vide om at vælge din perfekte kommode

Alt du behøver at vide om at vælge din perfekte kommode

10. november 2021 Slået fra Af admin

Opbevaring af tøj er en af ​​de vigtigste overvejelser i et soveværelse – næst efter en seng, selvfølgelig. Når alt kommer til alt, uden ordentlig opbevaring af tøj kan dit soveværelse nemt gå fra et roligt tilflugtssted til en katastrofezone.

En af de mest almindelige former for tøjopbevaring (efter et skab, selvfølgelig) er en kommode. Dette praktiske møbel vil give et hjem til dit foldede tøj og en overflade, hvorpå du kan placere dekorative genstande, fotorammer og bakker til at holde ting som dine smykker eller parfume.

Men når det kommer til, hvordan man vælger en kommode, er det let at blive overvældet. Der er så mange forskellige typer soveværelseskommoder, for ikke at nævne forskellige stilarter! Det kan altså virke uoverskueligt at vælge den helt rigtige kommode. Heldigvis er du kommet det rette sted hen! Vi har nemlig lavet en guide, der hjælper dig til at vælge den rette tøj kommode til dit hjem.

Overvejelse 1: Placering

Det er vigtigt at lade placeringen af kommoden styre din beslutningsproces. Så overvej, hvor i dit soveværelse du vil placere din kommode, samt den overordnede størrelse og begrænsninger af dit værelse.

Hvor kan en kommode gå hen? Mod en væg er det typiske valg. Men hvis du har et walk-in-closet, kan du måske gemme det derinde. I et lille rum kan det være den bedste mulighed at placere den ved siden af ​​din seng som et natbordsalternativ. Nogle mennesker vælger endda at sætte en lavere, bredere kommode ved fodenden af ​​sengen i stedet for en bænk eller en kiste, når de ikke har vægplads til at rumme dette møbel. Andre ønsker at placere deres kommode under et vindue. Ved at identificere nogenlunde, hvor du gerne vil placere din kommode, vil det hjælpe dig med at bestemme, hvilken form og størrelse på soveværelseskommoden du skal købe.

Overvejelse 2: Kommodens form og størrelse

Der findes en række forskellige generelle størrelser, når det kommer til kommoder. Hvad du vælger, afhænger af, hvor meget opbevaringsplads du har brug for i soveværelset, og størrelsen på dit soveværelse. Så tænk på, hvor meget tøj og andre ting du gerne vil opbevare i din kommode. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, hvor mange skuffer du skal bruge – om det er en kommode med tre eller seks skuffer eller noget midt imellem. Hvis du bor sammen med en partner, vil du også overveje, om du vil dele kommoden, eller om du vil have separat tøjopbevaring – og om det så skal ske ved at have en kommode eller måske to.

Overvejelse 3: Stilen på kommoden

Nu til den sjove del: stil! Du kan finde en kommode til soveværelset, der passer til stort set enhver indretningsstil – fra moderne og minimalistisk fra midten af ​​århundredet til glam, rustik og næsten alt derimellem! Du kan vælge et helt nyt stykke, men kommoder er også en fantastisk måde at inkorporere en vintage eller antikt stykke i dit rum. Disse møbler har tendens til at ældes godt, og der er tonsvis af vintage og antikke stilarter derude, som er i god stand.

Typisk vil du have, at din kommodes stil passer godt sammen med andre ting i dit soveværelse. Hvis du har en seng, du elsker, så brug den som et udgangspunkt for at lande på en kommodestil til dit rum. Da en kommode både er en investering og et stort møbel i dit rum, vil du gerne være sikker på, at det er en stil, du elsker! Så gå på jagt indtil, du finder den helt rigtige kommode til dit værelse.