Nyheder inden for eksklusivt lingeri

Nyheder inden for eksklusivt lingeri

11. november 2021 Slået fra Af admin

For mange er undertøj en betydelig ting. Det er ikke tilfældigt, hvad man tager på af undertøj – udseendet og komforten af undertøjet har meget at sige. Man kan også både kigge på kvaliteten og funktionen af undertøjet. Der findes mange forskellige slags undertøj på markedet, og der er noget for enhver smag. Der er det almindelige hverdagsundertøj, undertøj til de mere specielle aftener og meget mere.

Prøv det eksklusive Marie Jo Lingeri

Der findes mange forskellige undertøjsbrands på markedet. Marie Jo Lingeri er et eksklusivt belgisk mærke, som laver lækkert undertøj og badetøj til en pris man kan betale sig fra. På linket kan du finde meget forskelligt undertøj fra Marie Jo Lingeri. Her kan du finde alt lige fra et flot hverdags sæt undertøj til det frække sæt undertøj, som du skal have på til den næste date i weekenden.

Bh’er i den rigtige model og den korrekte pasform

Mulighederne er mange, når man leder efter en ny bh. Der findes både bh’er med og uden bøjle. Bh’erne uden bøjle virker blødere og behagelig at have på, hvor dem med bøjle giver dig en bedre støtte, da den er med til at holde det hele oppe. Dernæst skal du vælge imellem bh’er med eller uden fyld i. Nogle synes at det er rart, hvis der er push-up i bh’en og andre synes det er rart, at bh’en bare giver en helt almindelig støtte.

Flere forskellige trusse modeller

Ligesom der findes mange forskellige typer bh’er, er der også en lang række forskellige trusse modeller. Marie Jo laver trusser i fem forskellige modeller. Der er Hipster, Midi, String, Hotpants  og Tai. Udseendet på dem alle er forskellige, men de har alle det samme formål om at du skal føle dig tilpas i dit eksklusive undertøj.

Badetøj findes også i Marie Jo

Mangler du den helt rigtige bikini til din næste ferie eller går du og leder efter en ny badedragt til når du skal i svømmehallen næste gang? Udover undertøj, laver Marie Jo også flere forskellige slags badetøj, som du kan føle dig tilpas i.

Skålstørrelse, den rette omkreds og vask af lingeriet

En af de vigtigste forudsætninger der findes for, at en bh hedder helt korrekt, er at det er den helt rigtige størrelse du bærer. Hvis du er i tvivl om din størrelse, kan det umiddelbart virke problematisk at købe lingeri online.  Men du kan altså komme langt med at måle dig selv med et målebånd og på den måde er det nemmere at finde den helt rigtige størrelse til dig. Lingeri sidder tæt på kroppen og skal derfor vaskes jævnligt. Når du skal vaske din bh, står der en guide i de fleste produkter fra Marie Jo. Oftest vil det være en god idé, at komme dit lingeri i en vaskepose og vaske det på et skånsomt program, hvis du benytter dig af en vaskemaskine, hvor trusser skal vaskes ved en højere temperatur. Så sikrer du dig, at dit lingeri holder længe.