Fundet de bedste Seler til mænd 

Fundet de bedste Seler til mænd 

25. marts 2021 Slået fra Af admin

Fundet de bedste Seler til mænd 

Seler til mænd er den atypiske mulighed for en, der vil holde bukserne oppe. Mange benytter nu livrem for at holde bukserne oppe, her hos BalderClothes ved vi godt hvorfor seler er must have i sit klædeskab. Fordi det er ej blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan nemt også være for at sætte sit eget personlige præg på sit outfit og her er seler til mænd en nem løsning.  

Startede som undertøj.  

Seler til mænd var oprindeligt en almindelig del af undertøjet, da man påførte det inden under trøjen for at holde bukserne oppe og var ej anset som værende anstændigt opsat at have oven på sin skjorte som man efterfølgende gjorde. Selerne oven på trøjen var startede til at sætte detaljen på sit outfit og dermed skille sig ud og det blev hurtigt et populært beslutning at seler til mænd blev placeret oven på trøjen.  

Bruges til flere af former for sociale sammenhænge 

Seler til mænd er i dag et mere enestående valg at benytte, da seler skiller sig ud fra andre og tilbyder en muligheden for at kunne skille sig ud og kan benyttes til alle gilder for at sætte sit eget personlige punkt på ens outfit. Her kan man også vælge i mellem en lang række forskellige typer af seler og forskellige farver, som derved får en til at skille sig ud og fuldende sit ouitfit.  

Specialiseret valgmuligheder 

Hos os har vi valgt at anvende et mere traditionelt produktkatalog og fører derved i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at gøre en kontrast til de hyppigere lysere skjorter, som man har inden under seler til mænd.  Men kan ligeledes let benyttes, hvis man bare ønsker en mindre kontrast til sin skjorte. 

Ønsker du et unikt varemærke? 

Mangler man måske en smule identitet eller en del af din garderobe, som er med til at udskille en ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en løsning, da det let kan blive dit varemærke for hvem du er og dermed giver ens look et personligt præg. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogle regler om at du ej kan anvende seler til mænd sammen med en livrem, dog er det en uskreven forståelse, at det ikke er svaret at benytte disse to accessories på samme tid. som det i dag er blevet til. Når bare man overholder denne uskrevne lov er det kun fantasien, der stiller rammer for hvad du kan sammensætte med seler til mænd. Almindeligt er seler til mænd en accessorie, hvis man bør have en smule pænere påklædning på og derved er seler til mænd hyppigst brugt uden på en skjorte, dog har man en lækker bluse eller t-shirt, uden motiv ligeledes være en flot løsning.  

Finder vejen tilbage 

Seler til mænd er ved at finde sin vej tilbage til hvad, der er moderne og dermed kan man være blandt firstmovers til at få dem tilbage på moden. BalderClothes er selv tosset med denne mode udvikling og har dermed et sortiment af seler til mænd, så du har muligheden for at vælge præcis de seler, som går i spænd med din personlige look.