Klæd dig på til havearbejdet

Klæd dig på til havearbejdet

30. marts 2021 Slået fra Af admin

Havearbejde kan oftest komme til at blive en beskidt affære, hvor du har jord op til begge ører. Men det gør ingenting, for du har selvfølgelig sørget for at klæde dig ordentlig på til arbejdet i haven.

Men det er måske ikke lige alting du har tænkt på, for ofte kommer du måske ind i huset igen med jord op af benene og nede i skoene selvom, at du har haft lange bukser på.

Desuden kan det mange gange også være et hårdt arbejde at stå i haven for længe, og det kan derfor gå ud over din energi. Men der er noget, som kan hjælpe dig med dette – så læs med her.

Udstyret skal være på plads til beplantning

Når du går udenfor i længere tid, så kan det både blive utrolig koldt, fordi det ikke er særlig meget bevægelse, man gør sig, når man planter træer og buske. Derudover er det også en belastning for benene.

Det kan være, at du også har oplevet nogle gange, hvor dine lægge har syret til, og så må du ind og sætte dig ned et stykke tid. Der er en beklædning, som kan hjælpe dig med dette, hvilket er lange strømper til mænd og kvinder.

Det er nogle strømper, som får blodomløbet i gang i læggene, så det både skaber varme i kroppen, men det er også med til at mindske syren i at ophobe sig i læggen, så du netop ikke behøver at gå ind og sætte dig ned hele tiden.

Når udstyret er klart, så kan du plante

Du har nu styr på, hvordan du kan sørge for at opholde dig længere ude i haven, hvilket giver mere frirum til at kunne plante lige præcis de planter og buske, som du har lyst til.

Du skal ikke tænke på, at du bliver nødt til at stoppe for dagen, fordi du bliver kold eller syre til, for nu har du det helt rigtige udstyr på. Så nu kan du begynde at undersøge et storkenæb tilbud, så du netop kan pryde haven med flotte blomster.

Det er faktisk kun fantasien, som sætter grænser, for når først du har fået storkenæbene ind i haven, så begynder det lige pludseligt at udvikle sig. Så kan du også begynde at tænke på at udvide havens sortiment.

Her kan du sagtens plante nogle flotte tulipaner, påskeliljer, rhododendron eller måske endda et æbletræ eller to. Du kan være ude i haven i timevis med det rette udstyr, så du kan virkelig få udrettet noget med havens udseende. 

Det er værd at investere i det helt rigtige udstyr, når du går i haven, for det bliver kun en bedre oplevelse, når du har sørget for, at fodtøjet, overtøjet, undertøjet, og forsyningerne er på plads.