Hvordan kan man få en hjemmeside hurtigt (1-2 dage)

Hvordan kan man få en hjemmeside hurtigt (1-2 dage)

21. maj 2022 Slået fra Af admin

Står du og har brug for en hjemmeside lige nu? At lave en hjemmside eller webshop kan oftest være en lang og besværlig process. Der kan indgå mange timers overvejelser og forarbejde før man overhovedet begynder at designe og bygge hjemmesiden. 

I denne artikel beskrives hvordan du kan få en hjemmesiden hurtigt, let og billigt (Indenfor 1-2 dage). 

Først og fremmest skal det nævnes, at hvis du ønsker en hjemeside på under 3 dage kan det oftest ikke blive en stor website, men en mindre hjemmeside på 1-3 sider. 

Hvordan får man en hjemmeside hurtigt?

Der er et par muligheder til hvordan man kan få lavet en hjemmeside hurtigt.

 

Lav den selv

Du kan altid lave den selv. Det er nemt og hurtigt gennem hjemmesider som WIX og Yola. (Det er svært eller koster penge at tilpasse hjemmesiden dine behov).

Tag fat i webudviklere

Hvis du ønsker en professionel hjemmeside, som du kan bygge videre på senere, så er WordPress et rigtigt godt bud. Jonathan Gormsen ApS laver simple hjemmesider på 1-2 dage og kan hurtigt hjælpe dig med en god starter hjemmesider til fair penge. 

 

Hvor meget koster en hjemmeside hos Jonathan Gormsen ApS. Det kommer alt sammen an på mængden af timer. Dog kan du læse mere om hans priser her, hvor en starter hjemmeside blot koster 2.995 kr.

Jonathan har flere års erfaring med WordPress, webdesign og udvikling. Han svarer altid indenfor 1-2 timer mobilen er åben alle ugens dage og timer. Hvis du har brug for en større hjemmeside kan du bruge hans prisberegner til at udregne, hvor meget en hjemmeside eller webshop vil koste. Du kan prøve prisberegneren her

 

Hvorfor har man brug for en hjemmeside hurtigt?

Nogle gange står man og skal bruge en hjemmeside nu her. Det kan være du er tømrer og flere af dine kunder efterspørger en hjemmeside. Det kan være du er massør og dine kunder vil kunne booke en tid online. Der er mange årsager til at man skal bruge en hjemmeside. Det er altid en god ide at have en hjemmeside som erhvervsdrivende.