Vælg den rigtige teknologi til maden og kaffen

Vælg den rigtige teknologi til maden og kaffen

6. januar 2021 Slået fra Af redaktionen_dk

Hvis du mangler en ny grill, kan det være meget rart at kende til noget af teknologien bag grillen. Der er nemlig efterhånden så mange forskellige slags grill, som man kan købe. Derfor kan man blive helt forvirret. Heldigvis får du hjælp til dette nedenfor.

El- eller gasgrill?

Du kan selvfølgelig købe den gode gammeldags kulgrill. Men du kan også vælge en grill med en mere avanceret teknologi som for eksempel en elgrill eller gasgrill. Og selvom teknologien bag ved disse to slags er mere avanceret, så betyder det ikke, at det er kompliceret for dig at bruge grillen. Det er nemlig ganske ligetil. Find den billigste grill lige her.

Hvis du vælger en elgrill, er der flere fordele ved det. Den er nemlig meget simpel at tænde, da du blot skal sætte ledningen til i stikkontakten. Derudover er en elgrill mindre brandfarlig, end flere af alternativerne er. Det kan være en stor fordel i visse områder – for eksempel på altaner.

Samtidig kan en elgrill også have flere forskellige funktioner, der meget godt afspejler teknologien bag en sådan grill. For eksempel kan du få en, der digitalt viser dig, hvordan temperaturen er. Og du kan styre temperaturen på elektronisk vis. Så bliver det ikke meget nemmere at grille.

Hvis du er mere til en gasgrill, vil du opleve, at sådan en også sagtens kan have flere lækre funktioner. Du kan nemlig få flere brændere og sidebrændere, som kan bruges til at tilberede tilbehør. Samtidig kan du med disse brændere benytte dig af såvel direkte som indirekte varme. En gasgrill kan tændes elektronisk, og samtidig kan du også her købe en grill, hvor der er et indbygget termometer. Det gør madlavningen noget nemmere at håndtere.

Find det bedste stegetermometer

Hvis du rigtig er med på moden og den nyeste teknologi, så kan du også vælge at få et stegetermometer, som du kan tilslutte din mobil. Og så kan du se på mobilen, hvordan temperaturen er. Du kan få forskellige slags, som virker til forskellige slags mobiler. Disse forskellige stegetermometre har også forskellige funktioner. Nogle har en temperaturalarm og finjustering af indstillinger. Andre kan vise dig, hvor stegt dit kød er, hvilket er rigtig praktisk.

Tid til kaffe

Når du er færdig med at grille, er det altid godt med en kop kaffe. Så skal man også have det helt rigtige udstyr med en god kaffemaskine. Der er noget forskel på, hvor langt fremme med teknologien de forskellige kaffemaskiner er.

Der er selvfølgelig masser af de simple, klassiske kaffemaskiner med filter. Men i dag kan du for eksempel også få forskellige slags espressomaskiner. Og endelig er der de maskiner, hvor man bruger kapsler. Så der er mange alternativer at vælge imellem, hvis du skal have en ny kaffemaskine.

Endelig må du selvfølgelig ikke glemme termokanden, som holder kaffen varm. Hvis du ønsker en, som også er smuk at se på, så er Georg Jensen et godt bud. Læs mere om Georg Jensen her.