Vælg en hurtig og stabil internetløsning

Vælg en hurtig og stabil internetløsning

30. september 2021 Slået fra Af admin

Adgang til hurtigt og stabilt internet er afgørende for langt de fleste virksomheder. Afbrydelser kan ikke komme på tale. Vi ser på de to mest gængse muligheder for bredbånd til erhverv.

At internettet er en vigtig livsnerve for de fleste moderne virksomheder er få uenige om. Men hvilke muligheder findes der i dag, og hvad skal I vælge? Vi bringer et kort indblik i de to fremherskende teknologier. Fiber er den bedste løsning på markedet i dag, men det er ikke givet, at det er nu, I skal investere i det. Måske er I rigeligt dækket ind med traditionelt kobber. Det afhænger af jeres behov og jeres situation.

xDSL

xDSL kaldes ofte ’traditionelt internet’. Men derfor behøver det i ingen forstand at være langsomt. Hvis I har en xDSL-forbindelse, betyder det, at jeres trafik kommer ind via kobbernettet. Det giver jeres virksomhed fine båndbredder, og for mange opfylder det ethvert tænkeligt behov for internet. Også selvom I er en travl virksomhed med mange ”tunge” brugere. En vigtig ting at være opmærksom på i forhold til xDSL er dog, at der trods mange åbenlyse kvaliteter kan være steder i landet, hvor det går langsomt.

Fibernet

Fibernet er den bedste gængse løsning på markedet i dag. Det er ikke for meget at kalde fiber for den nye standard inden for hurtige internetforbindelser. Fiber-teknologi bruger, i modsætning til xDSL, lyslederkabler. De gamle, solide kobberkabler har dermed fået konkurrence fra et lynhurtigt og ekstremt stabilt alternativ. Med fibernet vil der være masser af kapacitet til jer allesammen. Båndbredden vælger I fuldstændig selv. I kan, enkelt sagt, tillade jer at læne jer tilbage og nyde en driftssikkerhed i absolut topklasse.

OM UNI-TEL OG INTERNET

Uni-tel benytter både TDC’s kobber og fiber i deres internetløsninger. De er af høj kvalitet og dækker 98% af Danmark.

Kontakt Uni-tel eller din lokale forhandler af Uni-tels produkter for at høre mere.